Je wilt deelnemen aan een wandeling, workshop of andere activiteit, maar ziet er tegenop om op één dag heen en weer te rijden? Of moet je 's ochtends heel vroeg opstaan om - vanwege de afstand tussen je woonplaats en de wandel- of workshoplocatie - op tijd aanwezig te zijn? Of wil je wellicht de wandeling, workshop of andere activiteit combineren met een langer verblijf in de regio?

Dan is het fijn om in de omgeving ergens te kunnen overnachten. Bij de door mij georganiseerde wandelgebieden en workshoplocaties zal ik de komende periode vermelden wat de overnachtingsmogelijkheden zijn. Hotels, pensions en bed & breakfasts, maar ook campings, vakantieparken en interessantie vakantiehuisjes. Ik streef daarbij niet naar volledigheid; wèl in het aanreiken van voldoende mogelijkheden om in verschillende prijsklassen te kunnen overnachten.

Zelf heb ik gemerkt, dat reizen, in combinatie met een wandeling in de natuur, vermoeiend kan zijn. Daarom overnacht ik zelf bij wandelingen op grotere afstanden ook weleens in een sfeervolle Bed and Breakfast, een hotelletje of op een camping. Hiervoor heb ik in 2006 een gebruikte caravan gekocht om in voorkomende situaties tegen relatief eenvoudige kosten op een camping te kunnen overnachten. Ik zorg dan zelf ook voor de volledige 'catering'. Ik kan mijn kosten zo wat meer in de hand houden. Bovendien geniet ik zo meer van de wandeling en mijn verblijf in een mooie omgeving.

Heb je zèlf goede ervaringen met overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van de op deze site vermelde wandellocaties? Laat het me dan weten, zodat ik anderen hier ook van kan laten profiteren!

Tips

[advertentie]

Te druk? Onthaast nu!

Portretfoto Meindert van Dijk

Druk, druk, druk...?
Geen tijd voor werk, gezin én hobby's? Oververmoeid of bijna burn-out?

Hoogste tijd om nú te onthaasten!
Ik help je daar graag bij. Met deze website. Maar ook persoonlijk, met een luisterend oor en échte aandacht voor jou, samen wandelend, fotograferend en genietend in de natuur.
Of onder het genot van een geurige kop koffie of thee met een warm stuk appeltaart!

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
fotograaf | natuurgids | wandelcoach | levensgenieter
je gastheer van deze website

Kom tot rust in de natuur!

[advertenties]

Reizen algemeen

Ga naar boven