Op aanvraag organiseer en begeleid ik - fotograaf en natuurgids Meindert van Dijk - voor groepen Waddenwandelingen in Friesland, Groningen en Noord-Holland. Ik maak daarbij grotendeels gebruik van bestaande wandelroutes in het Waddengebied. Indien nodig of gewenst kunnen deze routes ook worden aangepast of ingekort. De Waddenwandelingen zijn nadrukkelijk géén Wadlooptochten.

Afhankelijk van uw voorkeuren zullen de wandelingen hoofdzakelijk over en langs de Waddenzeedijken gaan. De wandelingen kunnen worden gecombineerd met bezoeken aan nabijgelegen bezienswaardige dorpen of andere locaties. Verder kunnen we buitendijks gelegen kwelders bezoeken of - op de Waddeneilanden - door de duinen en over het strand wandelen. In samenwerking met erkende Wadloopgidsen kunnen op verzoek gecombineerde arrangementen worden aangeboden waarbij u ook kunt wadlopen.

zeedijk golven1

De wandelroutes worden zoveel mogelijk aangepast aan uw wensen. Denk daarbij aan de duur en lengte van de wandelingen, maar ook of het rondwandelingen moeten zijn, waarbij begin- en eindpunten gelijk zijn. Of gaat uw voorkeur uit naar 'lijnwandelingen', van 'punt A' naar 'punt B', desgewenst met vervoer terug naar de startlocatie.

De kosten van de Waddenwandelingen zijn afhankelijk van uw wensen. Raadpleeg voor een indicatie van de kosten het kostenoverzicht.

Belangstelling? Neem contact op met Meindert van Dijk.

Te druk? Onthaast nu!

Portretfoto Meindert van Dijk

Druk, druk, druk...?
Geen tijd voor werk, gezin én hobby's? Oververmoeid of bijna burn-out?

Hoogste tijd om nú te onthaasten!
Ik help je daar graag bij. Met deze website. Maar ook persoonlijk, met een luisterend oor en échte aandacht voor jou, samen wandelend, fotograferend en genietend in de natuur.
Of onder het genot van een geurige kop koffie of thee met een warm stuk appeltaart!

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
fotograaf | natuurgids | wandelcoach | levensgenieter
je gastheer van deze website

Kom tot rust in de natuur!

[advertenties]

Reizen algemeen

Bekroond met Waddengoud

Keurmerk Waddengoud

Sinds 2010 beschik ik over het Keurmerk Waddengoud vanwege mijn:

  • Fotografie, geïnspireerd op het Waddengebied
  • Natuurfotowandelingen in het Waddengebied

Meer hierover op mijn website Meindert van Dijk Fotografie | MilieuFoto.nl >>>

Banner van Tekenradar.nl

Ga naar boven