Arrangementen kunnen ééndaags of meerdaags zijn. De locaties variëren van het Waddengebied tot het Zuidlimburgse Heuvelland. Bij locaties vindt u de natuurgebieden, waar vaak ook meerdaagse arrangementen kunnen worden verzorgd. Uiteraard zijn ook andere locaties mogelijk.

Kosten*

De vergoedingen voor deelname aan de arrangementen staan vermeld bij de betreffende arrangementen. De kosten zijn onder meer afhankelijk van de duur van het arrangement, de wijze van overnachten, de maaltijden en soms ook de reiskosten. Daarnaast wordt een deel van de voorbereidingskosten en voorbereidingstijd in de totale kosten opgenomen. Tenslotte bevatten de totale kosten - naast de verblijfskosten - ook de vergoedingen voor deelname aan de Natuurfotowandelingen zèlf.

Volpension of budget-arrangement?

In beginsel worden de meerdaagse arrangementen aangeboden zónder vervoer, maaltijden en overnachtingsmogelijkheden. U bent hierdoor vrij om zélf de wijze van uw vervoer, uw overnachtingsaccommodatie en maaltijden te kiezen en te boeken. U kunt op deze wijze het arrangement net zo eenvoudig of luxe maken als uw wilt. In elk geval houdt u op deze wijze de kosten meer in eigen hand.

Voor groepen ben ik desgewenst bereid om u suggesties te bieden voor accommodatie of de door u gewenste accommodatie en maaltijden voor u te regelen.

Reiskosten

De reiskosten zijn voor eigen rekening. Op verzoek kan gebruik worden gemaakt van groepsvervoer. Ik werk hierbij samen met Lets Travel.

Arrangementen op maat

Naast door mijzelf georganiseerde arrangementen kan ik voor groepen vanaf 10 personen ook (meerdaagse) arrangementen op maat samenstellen. Heeft u belangstelling? Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Op verzoek kunnen arrangementen worden gecombineerd met lezingen of diapresentaties door natuurfotografen, reisfotografen en anderen.


*Zie voor de kosten het schematisch kostenoverzicht.

Te druk? Onthaast nu!

Portretfoto Meindert van Dijk

Druk, druk, druk...?
Geen tijd voor werk, gezin én hobby's? Oververmoeid of bijna burn-out?

Hoogste tijd om nú te onthaasten!
Ik help je daar graag bij. Met deze website. Maar ook persoonlijk, met een luisterend oor en échte aandacht voor jou, samen wandelend, fotograferend en genietend in de natuur.
Of onder het genot van een geurige kop koffie of thee met een warm stuk appeltaart!

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
fotograaf | natuurgids | wandelcoach | levensgenieter
je gastheer van deze website

Kom tot rust in de natuur!

[advertenties]

Reizen algemeen

Bekroond met Waddengoud

Keurmerk Waddengoud

Sinds 2010 beschik ik over het Keurmerk Waddengoud vanwege mijn:

  • Fotografie, geïnspireerd op het Waddengebied
  • Natuurfotowandelingen in het Waddengebied

Meer hierover op mijn website Meindert van Dijk Fotografie | MilieuFoto.nl >>>

Banner van Tekenradar.nl

Ga naar boven