De Natuurfotowandelingen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde en professionele fotografen. Doordat het wandeltempo laag ligt en de deelnemers ruimschoots tijd en gelegenheid krijgen om te fotograferen, is de achtergrond van de deelnemers van minder belang. De gevorderde en professionele fotografen kunnen meer zelfstandig hun gang gaan, terwijl beginnende fotografen wat ondersteuning kunnen krijgen.

De nadruk van de Natuurfotowandelingen ligt op het in een ontspannen sfeer genieten van de natuur en het landschap; kortom de natuurbeleving. Tijdens de wandelingen vertel ik over hetgeen ter plaatse te zien is. Verder geef ik tips en suggesties hoe men de natuur en het landschap ook eens op een andere manier kan bekijken en fotograferen. En daarmee betere, of andere natuur- en landschapsfoto's kan maken!

Voor groepen vanaf ca. 8 personen - zoals leden van fotoclubs en natuurorganisaties - kunnen ook Wandelingen (of arrangementen) op Maat worden georganiseerd. Bijvoorbeeld in een natuurgebied, op een dag of tijdstip naar eigen keuze. Ook bezoeken aan bijvoorbeeld ganzenpleisterplaatsen zijn mogelijk.

Voor tuinliefhebbers kunnen in groepsverband ook excursies en dagtochten naar bijzondere tuinen en landgoederen worden georganiseerd. 

Met maatwerk is veel (bijna alles) mogelijk!

Aanbieding voor fotoclubs

Voor fotoclubs heb ik de volgende exclusieve aanbieding. Bij deelname aan een Natuurfotowandeling op Maat met minimaal 14 deelnemers ben ik bereid om tijdens een clubavond een nabespreking te verzorgen van de tijdens de Natuurfotowandeling gemaakte foto's. Hiervoor vraag ik een vergoeding van slechts € 75 plus een vergoeding van de reiskosten (€ 0,35 per km). Bij minder dan 14 deelnemers bedraagt deze vergoeding € 150 plus een vergoeding van de reiskosten.

Belangstelling?

Neem voor meer informatie contact op met mij, Meindert van Dijk, via telefoonnummer 06-46264523 of info@natuurfotowandelingen.nl.

Vanwege de toenemende belangstelling voor de verschillende soorten wandelingen en workshops is tijdige reservering gewenst.

Te druk? Onthaast nu!

Portretfoto Meindert van Dijk

Druk, druk, druk...?
Geen tijd voor werk, gezin én hobby's? Oververmoeid of bijna burn-out?

Hoogste tijd om nú te onthaasten!
Ik help je daar graag bij. Met deze website. Maar ook persoonlijk, met een luisterend oor en échte aandacht voor jou, samen wandelend, fotograferend en genietend in de natuur.
Of onder het genot van een geurige kop koffie of thee met een warm stuk appeltaart!

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
fotograaf | natuurgids | wandelcoach | levensgenieter
je gastheer van deze website

Kom tot rust in de natuur!

[advertenties]

Reizen algemeen

Bekroond met Waddengoud

Keurmerk Waddengoud

Sinds 2010 beschik ik over het Keurmerk Waddengoud vanwege mijn:

  • Fotografie, geïnspireerd op het Waddengebied
  • Natuurfotowandelingen in het Waddengebied

Meer hierover op mijn website Meindert van Dijk Fotografie | MilieuFoto.nl >>>

Banner van Tekenradar.nl

Ga naar boven