Logo en beeldmerk van Onthaasten en GenietenHet beeldmerk (logo) van Onthaasten en Genieten is gemaakt door Ontwerpstudio Olga uit Emmer-Compascuum. Olga Streutker ontwierp dit logo met beeldmerk voor mij begin september 2013.

Ontwerpstudio Olga was de winnaar van de door mij op 'ontwerpen-voor-geld' uitgeschreven ontwerpwedstrijd. De opdracht luidde:

Ik ben op zoek naar een eenvoudig, maar in het oog springend symbool of beeldmerk, dat uiting moet geven aan de hoofdthema's onthaasten, genieten, rust, ruimte en stilte (als tegenhanger van drukte, stress en burn-out).

De vormgeving moet als positief worden ervaren. De voorkeur gaat uit naar regelmatige vormen. Liever symmetrische vormen dan asymmetrische. De afbeelding moet harmonieus zijn met een uitgebalanceerd uiterlijk.

Het logo is bestemd voor uiteenlopende toepassingen, zoals drukwerk, op website, binnen sociale media, etc. Uiteraard moet het een uniek logo zijn, dat geen overeenkomsten vertoont met bestaande symbolen of beeldmerken.

In vind dat Ontwerpstudio Olga er een prachtig professioneel logo van gemaakt heeft. Over het ontwerp schreef zij:

"Uitgangspunt voor mij was 'van gesloten naar ontvankelijk' en 'van onrust naar ruimte'... ik heb dit verbeeld door de kleuren van donker naar licht te laten verlopen. Verder wilde ik graag een gestileerde natuur weergeven (in gedachten had ik een heuvellandschap in de mist), omdat de natuur mij zelf altijd rust en ruimte geeft."

De toegepaste letters zijn van het lettertype 'Aller'.

 

Logo Ontwerpen voor Geld

Te druk? Onthaast nu!

Portretfoto Meindert van Dijk

Druk, druk, druk...?
Geen tijd voor werk, gezin én hobby's? Oververmoeid of bijna burn-out?

Hoogste tijd om nú te onthaasten!
Ik help je daar graag bij. Met deze website. Maar ook persoonlijk, met een luisterend oor en échte aandacht voor jou, samen wandelend, fotograferend en genietend in de natuur.
Of onder het genot van een geurige kop koffie of thee met een warm stuk appeltaart!

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
fotograaf | natuurgids | wandelcoach | levensgenieter
je gastheer van deze website

Kom tot rust in de natuur!

[advertenties]

Reizen algemeen

Ga naar boven