Het Platform Onthaasten en Genieten omvat (onder meer) een forum, een gids en een agenda, waarin de geregistreerde gebruikers/leden berichten en andere inhoud ('content') kunnen plaatsen.

Meindert van Dijk is als beheerder van het Platform Onthaasten en Genieten niet verantwoordelijk voor de door gebruikers/leden geplaatste berichten en content. De berichten en content die geplaatst worden zijn alleen een uiting van de standpunten van de auteur. Als gebruiker of geregistreerd lid van dit Platform ben en blijf je persoonlijk verantwoordelijk voor hetgeen je op dit Platform schrijft, plaatst en openbaar maakt.

Beperk het gebruik van dit Platform tot het plaatsen van foto's, berichten en andere informatie (content) tot onderwerpen die een directe relatie hebben met de thema's Onthaasten, Genieten, Rust, Ruimte en Stilte. Plaats geen berichten of content die je als privé of vertrouwelijk beschouwt.

Je gaat ermee akkoord het Platform niet te gebruiken om berichten en content te plaatsen of ernaar te linken die lasterlijk, beledigend, haatdragend, bedreigend, spam of spam-achtig, aanstootgevend of erotisch is, persoonlijke informatie van anderen bevat, het auteursrecht schendt, illegale activiteiten aanmoedigt, of anderszins in strijd is met de wet.

Meindert van Dijk behoudt het recht om berichten of content te verwijderen of te wijzigen wanneer deze strijdig zijn met deze gebruiksvoorwaarden.

Je verleent Meindert van Dijk een niet-exclusieve, permanente, onherroepelijke, onbeperkte licentie voor het gebruiken, publiceren, of opnieuw publiceren van je content op of direct in verband met dit Platform. Dit is noodzakelijk omdat afbeeldingen en andere content (informatie) niet op deze website en de sociale media van Onthaasten en Genieten getoond mag worden. Je behoudt vanzelfsprekend de auteursrechten over de Inhoud.

Ten aanzien van het plaatsen van foto's, video's en andere afbeeldingen verzoek ik je om deze alleen te plaatsen wanneer je zelf de maker hiervan bent of wanneer je voor dit gebruik expliciet toestemming hebt verkregen van de maker of auteursrechthebbende. Vermeld ook zoveel mogelijk de naam van de maker of auteursrechthebbende bij de foto's, video's of afbeeldingen.

Deze voorwaarden kunnen op elk moment worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, gelieve dan niet te registreren of maak geen gebruik van dit Platform.

Ik wens je veel plezier bij het gebruik van dit Platform!

Meindert van Dijk

Beheerder van dit Platform Onthaasten en Genieten.

Te druk? Onthaast nu!

Portretfoto Meindert van Dijk

Druk, druk, druk...?
Geen tijd voor werk, gezin én hobby's? Oververmoeid of bijna burn-out?

Hoogste tijd om nú te onthaasten!
Ik help je daar graag bij. Met deze website. Maar ook persoonlijk, met een luisterend oor en échte aandacht voor jou, samen wandelend, fotograferend en genietend in de natuur.
Of onder het genot van een geurige kop koffie of thee met een warm stuk appeltaart!

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
fotograaf | natuurgids | wandelcoach | levensgenieter
je gastheer van deze website

Kom tot rust in de natuur!

[advertenties]

Reizen algemeen

Ga naar boven