mvd-20110827-351.jpg

Platform Onthaasten en Genieten

Informeel informatie- en communicatieplatform voor rustzoekers en levensgenieters. Met nieuws en informatie over onthaasten, genieten, rust, ruimte en stilte.

> Lees meer

Natuurfotowandelingen

Ontspannend wandelen, fotograferen en genieten in de mooiste natuurgebieden. Actieve natuurbeleving met een educatief tintje!

> Lees meer

Wandelcoaching

Persoonlijke begeleiding bij het vinden van antwoorden op je vragen over werk(druk), relaties, levensvragen en meer, al wandelend in de mooiste Friese natuurgebieden.

> Lees meer

Onthaastwandelingen

Onthaasten tijdens begeleide wandelingen in de natuur. Op aanvraag voor kleinere groepen en indivduen.

> Lees meer

Link naar Classic FM Chill out

De voornaamste reden om naar klassieke muziek te luisteren is nog steeds de zoektocht naar ontspanning. Een gestrest gevoel of vervelende gedachten van je afschudden, dat kan het beste met de juiste achtergrondmuziek die je positief en kalm stemt.

Daarvoor heeft Classic FM Chill out voor jou samengesteld. Een mix van klassieke muziekstijlen die één ding met elkaar gemeen hebben, ze zijn rustgevend. Bombastische werken hoor je hier niet. Zij maken plaats voor langzame melodieën, repetitieve motieven en zachte klanken.

Of je nou van pianomuziek houdt, de klank van strijkers mooi vindt, of bij de klank van een harp wilt wegdromen, met Classic FM Chill out creëer je een moment voor jezelf. Van barok tot modern, in elke periode zochten en zoeken de componisten naar de perfecte klank die bij Classic FM Chill out luisteraars tot ontspanning leidt.

Hoe dat klinkt hoor je in Classic FM Chill out.

Bron: Classic FM

Ga naar boven