mvd-20110827-320.jpg

Platform Onthaasten en Genieten

Informeel informatie- en communicatieplatform voor rustzoekers en levensgenieters. Met nieuws en informatie over onthaasten, genieten, rust, ruimte en stilte.

> Lees meer

Natuurfotowandelingen

Ontspannend wandelen, fotograferen en genieten in de mooiste natuurgebieden. Actieve natuurbeleving met een educatief tintje!

> Lees meer

Wandelcoaching

Persoonlijke begeleiding bij het vinden van antwoorden op je vragen over werk(druk), relaties, levensvragen en meer, al wandelend in de mooiste Friese natuurgebieden.

> Lees meer

Onthaastwandelingen

Onthaasten tijdens begeleide wandelingen in de natuur. Op aanvraag voor kleinere groepen en indivduen.

> Lees meer

NOVASOL vakantiehuis in Scandinavië aan het water (Foto: NOVASOL)

Toe aan rust, ontspanning en privacy? Ontdek dan de natuurhuisjes van NOVASOL en geniet van een onbezonnen vakantie, ver weg van de dagelijkse beslommeringen.

Een natuurhuisje heeft een traditionele en comfortabele inrichting en is vaak gelegen op de meest idyllische locatie die u maar kunt wensen. Geniet van het rustgevende water, het gefluit van de vogels en wordt één met de natuur.

De natuurhuizen in Noorwegen, Zweden en Finland vind ik bijzonder, spectaculair en bovendien echte aanraders wanneer u op zoek bent naar een vakantie vol rust, ruimte en natuur. Ontdek het zelf en vind het natuurhuisje van uw dromen!

Bron en foto: NOVASOL Vakantiehuizen

> Lees meer: Vakantiehuizen midden in de natuur

Ga naar boven